Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On vám někdo s úsměvem předal řízení? Ale neříkejte. Vy jste řidiče vykopnul a nacpal se na jeho místo.   Už jsem to napsal několikrát. Stačilo si nechat schválit zastupitelstvem že s vám nepozdávají smlouvy ohledně Blanky, ale že je v zájmu Pražanů a návštěvníků Prahy bez přerušení prací pokračovat, platit Metrostavu, ale s tím, že se obrátíte na soud. Ono jaksi všechno jde když se chce. Jenže ono se nechtělo. Teď jsme se za 150.000.000 dozvěděli že je všechno OK. Rv

1 0
možnosti

Myslim, ze pod vedenim burana z Olomouce muzeme v Praze ocekavat jen to nejhorsi. Pevne doufam, ze toho diletanta uz brzo nekdo z primatorskeho postu sestreli. A snad do te doby nestaci napachat moc skod.

0 0
možnosti

Právě vyšel blog na stejné téma od pana Šebesty,stranického kolegy pana primátora. Nějak mi to křišťálově čisté a jedině správné řešení začíná zapáchat.

Už jen tím,že se nenamáhali uvést kolik celá ta legrace stála a o kolik se ten megatunel opět prodražil.

0 0
možnosti

Pan primátor byl v zastupitelstvu od r. 2010, 2011 - 13  byl 1. náměstkem primátora a prozřel až dnes? Vidím, že volby se blíží.... o povodni by něco nebylo?

4 0
možnosti
Foto

Blanka je samozřejmě tunel na kvadrát, o tom určitě nikdo nepochybuje.

Jen se mi nějak nedaří polknout pokrm, který servíruje primátor v rouše bílé vrány.

5 1
možnosti

Máte nějaký důkaz nebo o tom nepochybujete, protože to psali v novinách?

0 0
možnosti

M54a17r14e74k 25C47o49z92l

28. 1. 2014 19:21

Soudy nejsou od toho, aby rozhodovaly, pokud si někdo není něčím jistý nebo pokud na sebe dvě strany hází politickou vinu. Soud má být až poslední možností, jak vyřešit problém. Pochybuji, že se jednalo o poslední možnost. Politika je především o umění jednat a dohodnout se. Pokud to neumíte, nehodíte se na primátora.

Bez ohledu na možnosti "zlegalizování" smlouvy (za současného křiku, aby na vás nezůstala vina, samozřejmě), bez ohledu na zákony (hádám, že dodavatel jednal v dobré víře, ať už byl podpis smlouvy zákonný nebo ne), jaký jste čekal výsledek? Buď to mohlo dopadnout, jak dopadlo, nebo mohl soud stavbu zastavit. Ztráta času menší či větší jen kvůli zisku pár politických bodů na úkor ODS. Neměl jste připustit, aby se problém dostal až k soudu a vašim důvodům nevěřím, ledaže byste šel dělat primátora hned ze školy bez sebemenší zkušenosti s řízením jakéhokoli projektu.

5 0
možnosti

Na soud se ale obrátil Metrostav, nikoliv město. A to z toho důvodu, že Hudeček odmítal plnit smlouvy. Hudeček soud prohrál, ale chrochtá blahem jak je spokojený s výsledkem. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS