Diskuse

Ladím, ladíš, ladíme…Prahu!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P12e95t14r 36M57o85o80s

16. 10. 2013 22:46

Milý autore, měl byste si přečíst toto: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013101501

Zdá se, že už vás asi odhalili;-);-D;-D;-D

1 0
možnosti

Tak a teď zavřeme metro. Nebude to podle notiček, ale podle scénáře. ;-D  Neodporujete si "trošku"?

0 0
možnosti

Neberte to prosím jako osobní útok, ale myslím si, že je zcela v souladu s konzervativními idejemi, aby byl starostou obce nějaký místňák s obcí a pro obec žijící. Nevím, jestli je TOP personálně tak slabá, že nenajde ve svých řadách schopného Pražana. Praha je víc než běžná obec, má duši a nedá se řídit jako obyčejná firma. Nestačí být mladý, schopný, ctižádostivý a inteligentní.

2 0
možnosti

J88i74r93i 33C37e59e

15. 10. 2013 21:32

Ježíšmarjá, TOP přece nikoho takovýho nechce. Žádnou osobnost, člověka, kterej něco dokázal, je osobnost. Oni potřebujou bílýho koně, loutku..

Na tohohle svazáka to sedí absolutně.

0 0
možnosti

To jsem si myslel, že po Bémovi Prahu už nic horšího potkat nemůže. Rv  Nevidím jediný důvod, proč by Praha měla hrát podle notiček nějakýho Olomoučáka. Ti turisté a komerční subjekty zaměstnávají Pražáky a přinášejí do města peníze. Co děláte vy? Tedy kromě toho, že jste se zviditelňoval při povodních a teď chystáte nové lavičky pro bezdomovce a odstranění zábradlí na Pavláku. Ten vtip o bezdomovcích v tramvajích jste snad nemyslel vážně. Čím víc bude v Praze vznikat volných ubytovacích kapacit pro občany bez přístřeší, tím víc se jich do Prahy bude stahovat ze všech koutů republiky. Jen to bude stát hromadu peněz a nic z toho.

5 0
možnosti
Foto

Ve vší úctě, Olomouc se mi líbí, Prahu by měl vést pražák.

2 0
možnosti